Diensten

Welke oplossing kies jij?

Als virtual assistant begrijp ik dat elke ondernemer uniek is en dat flexibiliteit en betrouwbaarheid voorop staan. Daarom bied ik twee op maat gemaakte pakketten aan: Prepaid en Vast. Hieronder vind je meer details over elk pakket, zodat je de optie kunt kiezen die het beste bij jouw onderneming past.

Prepaid – Flexibiliteit voorop

Met het Prepaid-pakket koop je een strippenkaart waarmee je eenvoudig en flexibel gebruik kunt maken van mijn diensten, wanneer je ze nodig hebt. Deze optie is perfect voor ondernemers die niet zeker weten hoeveel ondersteuning ze elke maand nodig hebben, maar toch willen profiteren van de expertise van een VA.

Voordelen

  • Betaal alleen voor de uren die je echt nodig hebt.
  • Geen langetermijnverplichtingen.
  • Eenvoudig opnieuw op te laden wanneer je strippenkaart bijna op is.

Vast – Consistentie en zekerheid

Kies voor het Vast-pakket als je op zoek bent naar een meer gestructureerde ondersteuning. Met een vast aantal uren per maand ben je verzekerd van gegarandeerde beschikbaarheid en kun je je richten op wat echt belangrijk is voor je bedrijf.

Voordelen

  • Vaste kosten per maand voor beter budgetbeheer.
  • Prioritaire ondersteuning en gegarandeerde beschikbaarheid.
  • Perfect voor ondernemers die regelmatig ondersteuning nodig hebben.

Diensten die ik aanbied

1.

E-mailbeheer

Ik sorteer, beantwoord en organiseer je e-mails zodat je inbox altijd overzichtelijk blijft.

2.

Boekhouding

Van het invoeren van bonnetjes tot het voorbereiden van je jaarrekening; ik zorg ervoor dat je administratie altijd up-to-date is.

3.

Mailafhandeling

Of het nu gaat om klantcommunicatie of leverancierscorrespondentie, ik zorg ervoor dat elke mail tijdig en professioneel wordt afgehandeld.

Of je nu kiest voor de flexibiliteit van Prepaid of de zekerheid van Vast, ik ben hier om jou en je onderneming te ondersteunen. Neem vandaag nog contact met me op om te bespreken hoe we samen jouw bedrijf naar een hoger niveau kunnen tillen!